A șasea zi din BABEL F.A.S.T.


A șasea zi din BABEL F.A.S.T. a adus în Târgoviște spectacolul artistei danze Lisse Klitten; costume albe cu aplicații florale s-au plimbat prin oraș și au impresionat prin frumusețe și mișcare. Cu o întârziere a apărut și Serious Clown din Australia care pentru ultima sa reprezentație a venit la Teatrul Tony Bulandra și a făcut un spectacol de excepție.

Teatrul de Balet din Sibiu a susținut primul spectacol de la teatru, la ora 18:00 în Sala Mare. Trilogie Ionesco, este structurat pe trei părți, trei lucrări ale lui Eugen Ionesco, Lecția, Scaunele, Rinocerii. Tehnica și grația balerinilor de la Sibiu a fost impecabilă, important de subliniat este și faptul că această companie este ea însăși ca un turn Babel, membrii săi fiind din Australia, Japonia, Italia, Spania, SUA, Marea Britanie și România.

Spectacolul de la 19:30 a umplut Sala Studio și deși a durat 25 minute, spectatorii au ieșit profund marcați de reprezentația celor de la Teatrul Toneelhuis Body Revolution a fost un spectacol vizual, care a tratat tema războiului și a utilizat mișcarea, proiecții și muzică pentru a se exprima.

De la ora 20:00 Serious Clown și apoi Drum & Fire au venit la teatru și au oferit reprezentații care vor rămâne multă vreme în amintirea publicului. La ora 22:00 a început mult așteptata premieră a lui Dumitru Acriș, Nopți Albe. Laboratorul lui L.E. Heifets, GITIS, din Moscova a venit cu poveste lui Dostoievski și a captural publicul sub vraja sa.

Filmele de scurt-metraj norvegiene au început la ora 23:00, fiind o ocazie bună de a studia acest tip de cinematografie, care s-a dovedit a fi pe placut publicului prezent.

Vă așteptăm în continuare la BABEL! Mai sunt doar 3 zile!

Programul festivalului îl puteți găsi pe www.babelfest.ro sau pe www.tonybulandra.ro, iar rezervări de bilete se pot face la telefon 0245.210.046. (Programul casei de bilete este zilnic între orele 09:00 – 19:00).

Contact Info

Teatrul Tony Bulandra

Bulevardul Regele Carol I nr. 43

Targoviste 130024 DB, RO

Phone : 0040 245 210 046

Email : contact@tonybulandra.ro